Eerste kennismaking

EERSTE KENNISMAKING  MET WAS EN STRIJKGOED 

Voor sommige is het best een luxe om je kleding te laten wassen of strijken en voor andere een bittere noodzaak. Daar is Was en StrijkGoed zich ook van bewust. Mensen zien het vaak als een luxe en vinden het enigszins een beetje lui als je dit zou uitbesteden. Maar klopt deze gedachtegang nog wel in de tijd waarin wij nu leven? Kunnen wij vroeger nog met nu vergelijken? Zijn de rollen nog wel zo verdeeld dat men rekening houdt met het huishouden of….. stellen wij (te) hoge eisen aan ons zelf. Wat blijft er werkelijk aan tijd over om andere dingen te doen met ons privé leven?  Terwijl je allerlei redenen kunt bedenken waarom het wel een uitkomst kan zijn om je Was en StrijkGoed uit te besteden. Kunnen we toch concluderen dat de huishoudelijke dienst, in de loop der jaren volledig geïntegreerd is, blijft de Was en StrijkGoed hierin achter.

Hoe fijn en verlichtend zou het kunnen zijn als de wasmand opgehaald wordt en binnen 1 à 2 dagen weer fris, gevouwen en of gestreken terug. Je hoeft het alleen nog maar in de kast te leggen. Als dat geen cadeautje is…

Maakt u een keer kennis met Was en StrijkGoed. Daarna kunt u zelf oordelen of dat het een luxe is of dat er tijd overblijft voor andere dingen die er nu gewoon niet van komen. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel.

Als u vragen heeft hoe het in zijn werk gaat neemt u dan contact op. 

Boekingen op afspraak
Www.wasenstrijkgoed.nl
06-13258013