Voor wie is Was en StrijkGoed bestemd?

Voor IEDEREEN

Of u nu       

-een drukke baan en of gezin heeft en meer vrije tijd voor uzelf wilt;

-gewoon geen zin of een hekel hebt aan wassen en/of strijken;

-mantelzorger bent;

-u woont in een verzorgingshuis en u wilt uw kinderen niet de was laten doen;

-een zelfstandig wonende oudere bent;

-een (tijdelijke) beperking heeft.

Was- en StrijkGoed zorgt met haar was- en of strijkservice dat alles weer keurig en fris bij u aankomt.

Druk bezette personen:  Met een drukke baan is het vaak lastig om het privéleven ook nog eens draaiende te houden. Was- en StrijkGoed neemt graag de tijdrovende taak van de was verzorging van u over zodat er meer tijd overblijft voor hobby’s en gezin. Geheel naar wens wordt het wasgoed gewassen, gedroogd, gevouwen en of gestreken. Om het nog gemakkelijker te maken kunt u de was ook laten halen en brengen, thuis of op een ander (bijvoorbeeld werk) adres.

Verenigingen en MKB: Was- en StrijkGoed wast en of strijkt ook graag de bedrijfskleding en linnengoed van o.a. horeca gelegenheden, kinderdagverblijven, B&B enz. Zie tarieven. Ook maken wij graag een offerte voor u. 

(Sport)verenigingen kunnen rekenen op een snelle en goede was- en of strijkservice van Was- en StrijkGoed. Zij kunnen eventueel hun sportkleding per wedstrijdtas aanleveren. Zie Tarieven. Ook maken wij graag een offerte voor u. 

Incidentele gebruikers: Is uw wasmachine stuk of hebt u een aantal logees gehad of u komt net terug van vakantie en u ziet op tegen de berg met was? Ook dan biedt Was- en StrijkGoed uitkomst met haar wasservice en of strijkservice.

Ziekenhuisopname: Wordt u tijdelijk opgenomen in het ziekenhuis en u wilt de was graag laten verzorgen? Geen probleem! Uw was wordt opgehaald in het ziekenhuis en daar ook weer teruggebracht. ZKH Elkerliek of instellingen Helmond/Deurne/Asten/Gemert en omstreken. Bent u mantelzorger neemt u dan contact op met Was & StrijkGoed. Door eigen ervaringen kunnen wij gemakkelijk met u meedenken. 

Ondersteuning voor ouderen en hun mantelzorgers: Was- en StrijkGoed wil graag op het gebied van wassen en strijken meehelpen om ouderen langer zelfstandig te laten wonen, netjes en verzorgd. Daar hebben niet alleen de ouderen baat bij maar ook hun mantelzorgers. Vaak zijn dit de kinderen die allerlei taken van hun ouders overnemen, naast hun eigen baan, gezinsleven en huishouden. Dat is zwaar en zeker als het langdurig is en de zorgvraag groter wordt door ziekte of beperkingen kan het een te grote belasting worden. Als gevolg van zorgtaken is het soms voor een kind bijna niet meer mogelijk om eens rustig koffie te drinken bij zijn/haar ouders.

Bewoners van zorginstellingen: Zorginstellingen verzorgen vaak zelf de was voor de bewoners of laten dit door een grote wasserij doen. Bewoners die in een verzorgingshuis wonen zijn echter niet verplicht om de was door de instelling te laten wassen. Familie/mantelzorgers kunnen dit ook verzorgen. In overleg met de familie kan ook worden gekozen de was uit te besteden aan Was- en StrijkGoed. Er zijn genoeg redenen om zelf de regie te willen houden op het gebied van de was; bijvoorbeeld omdat je geen labels in je kleding wilt of omdat je niet een week op de schone kleding wilt wachten of omdat je je mooie kleding niet aan een fabriekswasserij toevertrouwt.

Dekbed, beddensprei of slaapzak weer schoon en fris? Vaak zijn deze stukken te groot voor een huishoudwasmachine. Laat Was- en StrijkGoed daarom deze incidentele was voor u draaien.

Was en Strijkgoed verzorgt de was en of strijkgoed in Gemeente Helmond / Deurne / Gemert-Bakel en omstreken.